Кралица Марија Демир Капија

Капацитет :
7 милиони литри вино годишно
Видови на вино :
15 категории – cabernet sauvignon queen maria, cabernet sauvignon classic, vranec queen maria, vranec classic, plava krv, merlot queen maria, merlot classic, pinot noir queen maria, chardonnay mignon, chardonnay classic, sauvignon blanc mignon, temjanika classic, smederevka classic, rosé memento, blue sapphire
advanced divider
advanced divider
advanced divider
advanced divider

Коментирајте

Слични Винарии :

Следете не :