Бади Кавадарци

Винаријата Бади е лоцирана во Кавадарци – срцето на Тиквешкиот вински регион. Мисијата на оваа винарија е да ја изрази извонредната убавина и креативниот дух на нејзината територија. Претставува уникатна тура за дегустација на вино.

Капацитет :
6000 литри вино годишно
Видови на вино :
7 видови – вранец касна берба, каберне совињон, мерло, пасија розе, бисера, бисера касна берба, совињон блан
advanced divider
advanced divider
advanced divider
advanced divider

Коментирајте

Слични Винарии :

Следете не :