Прв Музеј на вино во Р.Македонија

Сабота, 17 Февруари 2018 21:13 Тиквешки Вински Пат
Печати
1Првиот Музеј за вино во Р.Македонија е основан преку апликација и имплементација на Фондацијата Тиквешки вински пат,со помош на ИМГ Италија,Италијанската Влада и ко-финансирање од Општина Неготино.
Последно освежено на Недела, 18 Февруари 2018 19:57