Прв Музеј на вино во Р.Македонија

Saturday, 17 February 2018 21:13 Тиквешки Вински Пат
Print
1Првиот Музеј за вино во Р.Македонија е основан преку апликација и имплементација на Фондацијата Тиквешки вински пат,со помош на ИМГ Италија,Италијанската Влада и ко-финансирање од Општина Неготино.
Last Updated on Sunday, 18 February 2018 19:57