Ресторани - Ресторан Ловец Демир Капија

Индекс на артикл
Ресторани
Ресторан Ексклузив Кавадарци
Ресторан Капри Кавадарци
Кафе бар Пикасо Кавадарци
Ресторан Софра Неготино
Пицерија Ема Неготино
Ресторан Рубико Неготино
Ресторан Ловец Демир Капија
Ресторан Амаро
Сите странициРесторанот се наоѓа во центарот на Демир Капија. Изграден е во 1950 година, а целосно реконструиран во 2008 година. Има 25 легла и ресторан со големина од 90 м2 и летна бавча од 500 м2.

Поштенска адреса Ул: Ацо Аџи Илов бб.
Поштенски број 1442
Град Демир Капија
Телефон 077 580 236
Факс 043 366 321
Контакт телефон 071 250 351
Година на основање 2005
Број на вработени 4

Капацитет на ресторан (број на седишта)

74
Какви видови јадења се служат во ресторанот пица,пита,салати,печено месо на скара
Персонал со знаење на странски јазик Да
Кои странски јазици се зборуваат од страна на персоналот Англиски
Летна бавча (капацитет) 80
Дали има можност за кетеринг Да
Сертификати за квалитет (ХАСАП и др.) Да