Добредојдовте на нашата страна

Промени на страната на Тиквешки вински пат

Е-пошта Печати PDF

Почитувани

Подолго време веб страната на ТВП не беше абдејтирана.Ве известуваме дека во текот на летото ќе се изврши реконструкција на истата,и редовно ќе биде обновувана.

Со почит

Виолета Јанкова

Последно освежено на Четврток, 28 Декември 2017 21:23
 

Javen povik za kompaniite

Е-пошта Печати PDF

Vo tek e Javniot povik so koj Vladata na Republika Makedonija gi povikuva kompaniite od privatniot sektor da projavat interes za koristenje na strucna pomos od stranski eksperti.

Последно освежено на Четврток, 04 Јануари 2018 10:28 Повеќе...
 

Средба со Државниот секретар на МОЕПП

Е-пошта Печати PDF

Денес во 12:00 во просториите на Локална самоуправа Кавадарци,се одржа состанок со Градоначалникот и Државниот секретар на Министерството за животна средина и просторно планирање со невладиниот сектор од Тиквешки регион.

Последно освежено на Четврток, 04 Јануари 2018 10:28 Повеќе...
 

Конференција за вински туризам и вински патишта

Е-пошта Печати PDF

Министерство за економија на Р.М и Фондацијата Тиквешки вински пат организираат

Конференција за вински туризам и вински патишта

Скопје/Тиквешки регион

24-25 Април 2015

Информации

Последно освежено на Четврток, 04 Јануари 2018 10:29 Повеќе...
 

Честит Свети Трифун

Е-пошта Печати PDF

Денес во целата Тиквешија се прославува празникот Свети Трифун,со кој симболично се отпочнува работата во лозовите насади.

Оваа година Фондацијата Тиквешки вински пат не организираше прослава на Свети Трифун,согласно новата програма и преструктуирање на Фондацијата,за веќе во наредната година да започне со организација на прослави и манифестации кои ќе придонесат да се зголеми бројот на домашни но и странски туристи во целиот регион.

 


Страница 5 од 7

Налог за најава


Анкета

Дали досега сте го посетиле Тиквешки Вински Пат?
 

Кој е присутен

Има 60 гости присутни
loader