Нека ни е среќа-11 ГОДИНИ РАЗВОЈ НА ВИНСКИОТ ПАТ

Понеделник, 29 Јануари 2018 13:54
Печати

-11 Години во функција на развој пред се на винскиот туризам,но и на другите форми на алтернативен туризам.

 

Поставени патни ознаки,отворен прв Музеј на виното,Туристички инфо центар,тренинг центар,обезбедени преку 1 милион европски пари,направени тест тури,Меѓународни конференции,Форуми,дел од Итер витис,иницијатива за Балкански вински патишта,и во моменов креирање на изложбен центар за вино,туризам и типични производи.И уште многу многу што.Нека ни е среќна

11 годишнината,и здрави и живи да дочекаме и многу повеќе.

Последно освежено на Понеделник, 29 Јануари 2018 14:00