БРЕНДИРАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА КАКО ЗЕМЈА СО БОГАТА ВИНСКА КУЛТУРА

Monday, 22 January 2018 15:13
Print

Интервју на Виолета Јанкова -директор на Фондацијата „Тиквешки вински пат„ за „Тиквешки хоризонти“

 

 

Last Updated on Friday, 26 January 2018 12:53