Промени на страната на Тиквешки вински пат

Thursday, 27 April 2017 22:22 Тиквешки Вински Пат
Print

Почитувани

Подолго време веб страната на ТВП не беше абдејтирана.Ве известуваме дека во текот на летото ќе се изврши реконструкција на истата,и редовно ќе биде обновувана.

Со почит

Виолета Јанкова

Last Updated on Thursday, 28 December 2017 21:23