Проект за индустриска политика

Петок, 30 Март 2018 20:58 Тиквешки Вински Пат
Печати

lara2

Лариса Водеб консултант за ЕУ фондови од Словенија,преку проектот за индустриска политика на Министерството за економија на Република Македонија беше во Кавадарци од 26 до 30 Март да помогне на Тиквешки вински пат за припрема на апликација во која се вклучени повеќе држави од Балканот. И благодариме на соработката и се надеваме на успех при аплицирањето.

Последно освежено на Петок, 30 Март 2018 21:02