Проект за развој на вински туризам

Saturday, 31 January 2015 18:18 Тиквешки Вински Пат
Print

Во моментот во припрема е проектот за мапирање на винските патишта,и изградба на Центар за промоција и продажба на традиционални производи од Вардарски регион.

Со цел проектот да се приближи на корисниците,во текот на наредниот месец истиот ќе биде презентиран пред јавноста.