Почетна Дали досега сте го посетиле Тиквешки Вински Пат?
Дали досега сте го посетиле Тиквешки Вински Пат?

Дали досега сте го посетиле Тиквешки Вински Пат?
Да, повеќе пати!
24  52.2%
Никогаш
21  45.7%
Само еднаш
1  2.2%

Број на гласачи  :  46
Прв глас  :  Четврток, 05 Мај 2011 13:06
Последен глас  :  Четврток, 12 Декември 2019 20:26