Почетна Дали досега сте го посетиле Тиквешки Вински Пат?
Дали досега сте го посетиле Тиквешки Вински Пат?

Дали досега сте го посетиле Тиквешки Вински Пат?
Да, повеќе пати!
24  53.3%
Никогаш
20  44.4%
Само еднаш
1  2.2%

Број на гласачи  :  45
Прв глас  :  Четврток, 05 Мај 2011 13:06
Последен глас  :  Недела, 01 Декември 2019 17:32