Добредојдовте на нашата страна

Нова веб страна на фондацијата

Е-пошта Печати PDF

Таму каде што сонцето и земјата ја хранат виновата лоза,а народот ја вложува својата душа во производството на виното,таму мора да има пат за секој намерник и случаен патник .

Тиквешки вински пат започна како сон,сон за промоција на прекрасните вина,храна и убавини на Тиквешијата.

Последно освежено на Среда, 25 Јануари 2012 00:03 Повеќе...
 


Страница 4 од 4

Налог за најава


Анкета

Дали досега сте го посетиле Тиквешки Вински Пат?
 

Кој е присутен

Има 45 гости присутни
loader