Добредојдовте на нашата страна

Презентација на проект

Е-пошта Печати PDF

Денес 30.01.2015 во Неготино пред членовите на Мрежата за инклузивен развој на Вардарски плански регион,и претставници на Гиз Ред Фондацијата Тиквешки вински пат изврши промоција на проектот за развој на вински туризам.

Ова е почеток на активностите согласно новата програма и промени во Тиквешки вински пат.

 

Активности 2014

Е-пошта Печати PDF

Вклучување во Вардарски плански регион за заеднички активности и можности за развој на регионот

Започнување на воспоставување на соработка со Општините од Вардарски плански регион

Учество во организацијата на Св.Трифун во Демир капија

Учество на меѓународната конференција за кластери во Текирдаг Турција

Продолжена соработката со Куќа кластера од Ниш Р.Србија

Учество на состаноците на кластерските здруженија во Министерство за економија

Припрема на проекти за 2015 г

 

Активности 2013

Е-пошта Печати PDF

Подготовка и реализација на проектот Науката и праксата -пат кон успехот

Форум во Демир капија Науката и праксата -пат кон успехот

Подготовка и реализација на Проект за унапредување на артизан  производството на  ракија како прв чекор во нејзиното брендирање

 

Активности 2012

Е-пошта Печати PDF

Соорганизација на Недела на традицијата Свети Трифун 2012 во Демир капија

Аплицирање и реализација на проектот  за мерење на иновативност на членките на кластерот и изготвување на листа на претпријатија со најголем капацитет за иновативност

Учество на меѓународна конференција за кластери

Потпишување на меморандум за соработка со Куќа кластера од Ниш Р.Србија

 

Наскоро промени во Тиквешки вински пат

Е-пошта Печати PDF

Во најскоро време ќе биде абдејтирана страната,и ќе бидат објавени најновите промени и вести

Последно освежено на Петок, 09 Јануари 2015 16:34
 


Страница 3 од 4

Налог за најава


Анкета

Дали досега сте го посетиле Тиквешки Вински Пат?
 

Кој е присутен

Има 49 гости присутни
loader