Welcome to the Frontpage

Општина Росоман ве поканува на "Денот на виното 2018"

E-mail Print PDF

 

Општина Росоман ве поканува на прослава "Денот на виното 2018" по повод празникот Св.Трифун на 14.02.2018 година.

Last Updated on Tuesday, 06 February 2018 20:30 Read more...
 

ТИКВЕШКИ ВИНСКИ ПАТ

E-mail Print PDF

 

New layer...
New layer...
Last Updated on Friday, 02 February 2018 15:00
 

Росоман ке развива агротуризам

E-mail Print PDF

Природните богатства и претстојното отварање на Центарот за промоција и изложба на вино , храна и туризам ке му овозможат на Општина Росоман да развива агротуризам, најави директорката  на „Тиквешки вински пат„ -Виолета Јанкова.

Last Updated on Monday, 29 January 2018 15:56 Read more...
 

Со поголема промоција до развој на винскиот туризам

E-mail Print PDF

Македонија има потенцијали за развој на туризмот, наша цел е негова промоција, а секоја година се зголемува бројот на туристи кои ја посетуваат Тиквешијата – вели Виолета Јанкова, директорка на Фондацијата Тиквешки вински пат.

Last Updated on Monday, 29 January 2018 14:12 Read more...
 

Нека ни е среќа-11 ГОДИНИ РАЗВОЈ НА ВИНСКИОТ ПАТ

E-mail Print PDF

-11 Години во функција на развој пред се на винскиот туризам,но и на другите форми на алтернативен туризам.

 

Last Updated on Monday, 29 January 2018 14:00 Read more...
 


Page 3 of 7

Poll

Did you visit Tikves Wine Route?
 

Who is online

We have 43 guests online
loader