Почетна

БРЕНДИРАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА КАКО ЗЕМЈА СО БОГАТА ВИНСКА КУЛТУРА

Интервју на Виолета Јанкова -директор на Фондацијата „Тиквешки вински пат„ за „Тиквешки хоризонти“