Почетна

Тиквешки Вински Пат со нови инвестиции

Е-пошта Печати PDF

Фондација "Тиквешки Вински Пат" најавува неколку нови инвестиции и проекти

Како што информираше директорот Виолета Јанкова, се прават последните подготовки за старт на веќе одобрениот проект за изложбен простор во Росоман, инвестиција вредна 587 илјади евра, финансирана преку ИПА фондот за прекугранична соработка со Грција. Се работи за објект за промоција.

Во склоп на проектот ќе се формира и македонско-грчки кластер за вино, храна и туризам, а ќе бидат реализирани и промотивни туристички тури. Јанкова најави и едукации за членките во кластерот, за подобрување на нивните бизниси, промоција и маркетинг

Последно освежено на Четврток, 11 Јануари 2018 12:19  

Налог за најава


Анкета

Дали досега сте го посетиле Тиквешки Вински Пат?
 

Кој е присутен

Има 52 гости присутни
loader