Почетна Example Pages

Активности во периодот јули 2006 – декември 2007 год.

Е-пошта Печати PDF
  • Стана членка на Итер Витис - Културните патиштана Европа, 2007 год
  • Тиквешкиот регион и Фондацијата станаа составен дел на Националните стратегии за: туризам, земјоделие и рурален развој, винарство и одржлив развој
  • Фондацијата и Тиквешкиот регион влегоа во мапата на “Инвестирајте во Македонија”
  • Реализирани студиски патувања во Италија и Бугарија
  • Изработен Прирачник за развој на алтернативниот туризам во Тиквешкиот регион
  • Последно освежено на Сабота, 11 Февруари 2012 17:25