Почетна Винарии Винарија Капија - Демир Капија

Винарија Капија - Демир Капија

Поштенска адреса Ул. Маршал Тито бр.35 Демир Капија
Поштенски број 1442
Град Демир Капија
Телефон 043 366 157
Факс 043 366 157
Е-маил Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Контакт тел / е-маил 075 303 173
Година на основање 2006
Број на вработени 2

Годишен капацитет на винаријата (во хл)

600
Просечно годишно производство (во хл) 300
Капацитет за чување (во хл) 400