Ресторани - Ресторан Амаро

Индекс на артикл
Ресторани
Ресторан Ексклузив Кавадарци
Ресторан Капри Кавадарци
Кафе бар Пикасо Кавадарци
Ресторан Софра Неготино
Пицерија Ема Неготино
Ресторан Рубико Неготино
Ресторан Ловец Демир Капија
Ресторан Амаро
Сите страници

 

Поштенска адреса Ул: Пошта ББ
Поштенски број 1440
Град Неготино
Телефон 075 484 432
Факс
Контакт телефон 075 846 550
Година на основање 2000
Број на вработени

Капацитет на ресторан (број на седишта)

40
Какви видови јадења се служат во ресторанот Кроасани, бејк ролс сладолед
Персонал со знаење на странски јазик Да
Кои странски јазици се зборуваат од страна на персоналот Англиски
Летна бавча (капацитет) 80
Дали има можност за кетеринг
Сертификати за квалитет (ХАСАП и др.) Да