Ресторани - Ресторан Рубико Неготино

Индекс на артикл
Ресторани
Ресторан Ексклузив Кавадарци
Ресторан Капри Кавадарци
Кафе бар Пикасо Кавадарци
Ресторан Софра Неготино
Пицерија Ема Неготино
Ресторан Рубико Неготино
Ресторан Ловец Демир Капија
Ресторан Амаро
Сите страници

 

Поштенска адреса Ул: Партизанска 29
Поштенски број 1440
Град Неготино
Телефон 043 361 942
Факс 043 361 949
Е-маил Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Менаџер за угостителство Арсов Јован
Контакт тел. / Е-маил 076 428 101
Година на основање 2005
Број на вработени 6

Капацитет на ресторан (број на седишта)

220
Какви видови јадења се служат во ресторанот Традиционална македонска храна
Персонал со знаење на странски јазик Да
Кои странски јазици се зборуваат од страна на персоналот Англиски
Летна бавча (капацитет) 250
Дали има можност за кетеринг Да
Сертификати за квалитет (ХАСАП и др.) Да (НАССР)