Ресторани - Пицерија Ема Неготино

Индекс на артикл
Ресторани
Ресторан Ексклузив Кавадарци
Ресторан Капри Кавадарци
Кафе бар Пикасо Кавадарци
Ресторан Софра Неготино
Пицерија Ема Неготино
Ресторан Рубико Неготино
Ресторан Ловец Демир Капија
Ресторан Амаро
Сите страници

 

Разновидна италијанска кујна,пасти и пици.

Ентериерот Ви нуди максимална интимност и опуштеност на секој гостин со пријатен звук на домашна и странска музика.

Во склоп на нашата понуда организираме секаков вид свечености. Покрај разновидноста на јадења можете да побарате и најразновидни видови на пијалоци и високо квалитетни вина.

Поштенска адреса Ул: Ацо Аџи Илиов бб.
Поштенски број 1440
Град Неготино
Телефон 043 365 150
Менаџер за угостителство Ѓиков Иљо
Контакт тел / Е-маил 071 250 351
Година на основање 2005
Број на вработени 10

Капацитет на ресторан (број на седишта)

75
Какви видови јадења се служат во ресторанот пица,пита Неготино,шпагети,макарони,лазања,салати,десерти
Персонал со знаење на странски јазик Да
Кои странски јазици се зборуваат од страна на персоналот Англиски
Летна бавча (капацитет) 25
Дали има можност за кетеринг Да
Сертификати за квалитет (ХАСАП и др.) Да (НАССР)