Ресторани - Ресторан Софра Неготино

Индекс на артикл
Ресторани
Ресторан Ексклузив Кавадарци
Ресторан Капри Кавадарци
Кафе бар Пикасо Кавадарци
Ресторан Софра Неготино
Пицерија Ема Неготино
Ресторан Рубико Неготино
Ресторан Ловец Демир Капија
Ресторан Амаро
Сите страници


Ресторанот Софра се наоѓа на градскиот пазар во Неготино.Во ресторанот се приготвуваат сите видови на скара,селско месо,повеќе видови на печено месо како: јагнешко, телешко, свинско како и познатиот телешки мускул на домашен начин.

Специјалитет на ресторанот е пржено свинско месо на домашен начин.

Ресторанот  нуди можност  за нарачка  по дома.Во ресторанот се одржуваат разни свечености и настани.Располага со капацитет од 110 места внатре и 50 надвор.

Поштенска адреса Ул: Јане Сандански бр. 2 -Неготино
Поштенски број 1440
Град Неготино
Телефон 076 500 177, 075 525 267
Туризам менаџер Вељанов Бранко
Година на основање 1995
Број на вработени 5

Капацитет на ресторан (број на седишта)

220
Какви видови јадења се служат во ресторанот Традиционална македонска храна, скара, риба
Персонал со знаење на странски јазик Да
Кои странски јазици се зборуваат од страна на персоналот Англиски
Летна бавча (капацитет) 20
Дали има можност за кетеринг Да
Сертификати за квалитет (ХАСАП и др.) Да (НАССР)