Home

Проект за индустриска политика

E-mail Print PDF

lara2

Лариса Водеб консултант за ЕУ фондови од Словенија,преку проектот за индустриска политика на Министерството за економија на Република Македонија беше во Кавадарци од 26 до 30 Март да помогне на Тиквешки вински пат за припрема на апликација во која се вклучени повеќе држави од Балканот. И благодариме на соработката и се надеваме на успех при аплицирањето.

Last Updated on Friday, 30 March 2018 21:02  

Poll

Did you visit Tikves Wine Route?
 

Who is online

We have 19 guests online
loader