Home

Прв Музеј на вино во Р.Македонија

E-mail Print PDF
1Првиот Музеј за вино во Р.Македонија е основан преку апликација и имплементација на Фондацијата Тиквешки вински пат,со помош на ИМГ Италија,Италијанската Влада и ко-финансирање од Општина Неготино.
Last Updated on Sunday, 18 February 2018 19:57  

Poll

Did you visit Tikves Wine Route?
 

Who is online

We have 21 guests online
loader