Добредојдовте на нашата страна

Кластер

Е-пошта Печати PDF
Кластерот за вино,храна и туризам е активен од 2006 г.Преку здружувањето на претпријатијата од трите сектори,се смалуваат трошоците за промоција,но и се јавуваат нови пакети на производи.
Последно освежено на Среда, 25 Јануари 2012 00:19 Повеќе...
 

Нови Активности

Е-пошта Печати PDF

Во тек е проектот за проширување на Кластерот за храна,вино,и туризам

во Тиквешкиот регион.Проектот е одобрен од Министерство за економија.

Последно освежено на Среда, 21 Декември 2011 01:04
 

Нова веб страна на фондацијата

Е-пошта Печати PDF

Таму каде што сонцето и земјата ја хранат виновата лоза,а народот ја вложува својата душа во производството на виното,таму мора да има пат за секој намерник и случаен патник .

Тиквешки вински пат започна како сон,сон за промоција на прекрасните вина,храна и убавини на Тиквешијата.

Последно освежено на Среда, 25 Јануари 2012 00:03 Повеќе...
 


Страница 7 од 7

Налог за најава


Анкета

Дали досега сте го посетиле Тиквешки Вински Пат?
 

Кој е присутен

Има 13 гости присутни
loader