Добредојдовте на нашата страна

10 години „Тиквешки вински пат“

Е-пошта Печати PDF

26.ноември  2016 година / Фондацијата Тиквешки вински одбележа 10 години постоење.

Последно освежено на Понеделник, 05 Февруари 2018 14:43 Повеќе...
 

Сино и зелено вино

Е-пошта Печати PDF

Влатко Тасев e професор во СОУ„Ѓорче Петров„ во Кавадарци  , човек од лозарско и винарско семејство,кој има и теоретско но и практично знаење за виното и жестоките пијалаци. Тој за прв пат кај нас ,создаде сино и зелено вино.

Последно освежено на Понеделник, 29 Јануари 2018 12:20 Повеќе...
 

БРЕНДИРАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА КАКО ЗЕМЈА СО БОГАТА ВИНСКА КУЛТУРА

Е-пошта Печати PDF

Интервју на Виолета Јанкова -директор на Фондацијата „Тиквешки вински пат„ за „Тиквешки хоризонти“

Последно освежено на Петок, 26 Јануари 2018 12:53 Повеќе...
 

- Македонија во Балканската и Европската културна патека

Е-пошта Печати PDF

31 октомври 2016 (МИА)

- Фондацијата „Тиквешки вински пат” ја вклопува Македонија во Балканската и Европската културна патека.

Последно освежено на Понеделник, 22 Јануари 2018 14:41 Повеќе...
 

Тиквешки Вински Пат со нови инвестиции

Е-пошта Печати PDF

Фондација "Тиквешки Вински Пат" најавува неколку нови инвестиции и проекти

Последно освежено на Четврток, 11 Јануари 2018 12:19 Повеќе...
 


Страница 4 од 7

Налог за најава


Анкета

Дали досега сте го посетиле Тиквешки Вински Пат?
 

Кој е присутен

Има 33 гости присутни
loader