Добредојдовте на нашата страна

Активности 2013

Е-пошта Печати PDF

Подготовка и реализација на проектот Науката и праксата -пат кон успехот

Форум во Демир капија Науката и праксата -пат кон успехот

Подготовка и реализација на Проект за унапредување на артизан  производството на  ракија како прв чекор во нејзиното брендирање

 

Активности 2012

Е-пошта Печати PDF

Соорганизација на Недела на традицијата Свети Трифун 2012 во Демир капија

Аплицирање и реализација на проектот  за мерење на иновативност на членките на кластерот и изготвување на листа на претпријатија со најголем капацитет за иновативност

Учество на меѓународна конференција за кластери

Потпишување на меморандум за соработка со Куќа кластера од Ниш Р.Србија

 

Наскоро промени во Тиквешки вински пат

Е-пошта Печати PDF

Во најскоро време ќе биде абдејтирана страната,и ќе бидат објавени најновите промени и вести

Последно освежено на Петок, 09 Јануари 2015 16:34
 

Кластер

Е-пошта Печати PDF
Кластерот за вино,храна и туризам е активен од 2006 г.Преку здружувањето на претпријатијата од трите сектори,се смалуваат трошоците за промоција,но и се јавуваат нови пакети на производи.
Последно освежено на Среда, 25 Јануари 2012 00:19 Повеќе...
 

Нови Активности

Е-пошта Печати PDF

Во тек е проектот за проширување на Кластерот за храна,вино,и туризам

во Тиквешкиот регион.Проектот е одобрен од Министерство за економија.

Последно освежено на Среда, 21 Декември 2011 01:04
 


Страница 3 од 4

Налог за најава


Анкета

Дали досега сте го посетиле Тиквешки Вински Пат?
 

Кој е присутен

Има 40 гости присутни
loader